2021-05-25 11:10:14• hírek • Bede Emőke

Kerteken át menekült a rendőrök elől két szatmári fiatalember

Képünk illusztráció. Forrás: YouTube
Képünk illusztráció. Forrás: YouTube

Május 23-án, 1 óra 45 perc környékén a szinérváraljai rendőrök Kissebespatak (Săbișa) területén szerettek volna közúti ellenőrzés céljából félreállítani egy személyautót, mely Nagybánya irányából Szinérváralja felé tartott.

Igen ám, csakhogy a sofőr ahelyett, hogy megállt volna a rendőrségi jelzésre, inkább gázt adott, a hatóságiak pedig nem meglepő módon azonnal üldözőbe vették. A kocsi menekülés váratlanul lehúzott egy út széli parkolóba, majd a sofőr és utasai is kipattantak az autóból és a falubeliek kertjeit átszelve köddé váltak.


A nyitva hagyott autó átvizsgálásakor kiderült, a jármű műszaki vizsgája és kötelező biztosítása is le volt már járva. Noha a hatóságnak nem sikerült azonnal az elillant személyek nyomára bukkanni, viszont ahogy azt a megannyi bűnügyi sorozatból megtanulhattuk, az elkövető mindig visszatér a bűntény helyszínére. Így volt ez most is: délelőtt 11 óra 20 perc környékén egy 19 és egy 17 éves fiatalember jelent meg az elhagyott kocsinál. A két szatmári fiúnal ott volt a slusszkulcs és egy autós rádiómagnó is.


A vizsgálatok során megállapítás nyert, hogy a 19 éves sofőr egyetlen kategóriában sem rendelkezik érvényes autóvezetői jogosítvánnyal, így a rendőrség nyomozást rendelt el vele szemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: